Cartier 1 Mai , Strada Adrian Paunescu Nr 20

(langa Andre's Hotel) , 200355 ,Craiova, Romania

0351-808.707 / (+40)770-982.559 / (+40)739-452.355 

info@medlinkcenter.ro

https://www.facebook.com/MedlinkCenterCraiova/

https://medlinkcenter.wordpress.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

        Motivul pentru care am infiintat Medlink Center este pentru ca ne dorim sa rezolvam problemele de sanatate ale pacientilor intr-un mod eficient, cu cele mai bune rezultate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Pe parcursul anilor am cunoscut multi pacienti care au intapinat multe dificultati in a reusi sa obtina o programare pentru un simplu consult. Noi venim in ajutorul dumneavoasta pentru a gasii cea mai rapida solutie, astfel incat punem problemele dumoneavoastra in prim plan.

Unul dintre medicii nostri profesionisti va sta cu dumneavoastra, examinand atent pana la cel mai mic detaliu si consultad cu cea mai noua si performanta aparatura, punand diagnosticul corect si recomandand tratamentul de specialitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beneficiind de o locatie noua si moderna, Medlink Center reprezinta solutia ideala atat pentru cei care vor sa faca un simplu control de rutina, dar si pentru cei care sufera de diverse afectiuni si vor sa fie tratati corespunzator. Pentru toti acestia, solutiile medicale vor fi realizate cu profesionalism de catre o echipa de specialisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medlink Center a unit in una dintre cele mai moderne locatii din Craiova medici cu experienta si tineri medici, dedicati carierei medicale pentru a va oferi cele mai benefice si rapide solutii pentru toti cei care au nevoie de servicii de specialitate, inca din prima clipa.

Sănătatea ta este principala noastră grijă, iar misiunea noastră este de a te întâmpina cu soluţii adecvate, având lângă tine cei mai buni medici specialişti şi tehnologia medicală de ultimă generaţie.

 

     Echipa Medlink Center este  singura clinica privata din Craiova unde pacientii primesc cele mai avansate si eficiente servicii atat medicale, cat si estetice.