Cartier 1 Mai , Strada Adrian Paunescu Nr 20

(langa Andre's Hotel) , 200355 ,Craiova, Romania

0351-808.707 / (+40)770-982.559 / (+40)739-452.355 

info@medlinkcenter.ro

https://www.facebook.com/MedlinkCenterCraiova/

https://medlinkcenter.wordpress.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Epilare definitiva cu laser

Parul nedorit si in exces a reprezentat mereu o problema pentru femei cat si pentru barbati, iar metodele tradiţionale de îndepărtare sunt incomode, dureroase si ofera doar rezultate temporare. Epilarea cu laser este o metoda sigura care ofera rezultate pe termen lung si ce poate fi folosita pe majoritatea regiunilor corpului (partea superioară a buzelor, faţă, torace, coapse, gambe, axile şi zona inghinală,etc.), lasand in urma o piele catifelata si luminoasa. Pe langa un aspect estetic placut si de durata, epilarea laser poate fi utilizata si in anumite afectiuni cutanate precum hirsutismul (fire de par in exces la femei la nivelul zona bărbiei, mustăţii sau toracelui anterior), creşterea sub piele a firelor de păr sau foliculita. Clinica Medlink Center va garanteaza rezultatele dorite in 4-8 sedinte (in functie de tipul de piele), cu o durata intre 10 si 60 min, in functie de zona dorita. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Avantaje: 

✅ uiti de grija epilatului;

✅ scapi de parul nedorit de pe fata si de pe corp;

✅ te bucuri de pielea fina, fara iritatii si foliculita;

✅ tratamentul se poate face pe tot parcursul anului, inclusiv vara;

✅ se poate face pe orice tip de piele, functionand cu succes chiar si pe pielea foarte       bronzata;

✅ costuri reduse de intretinere;

✅ In timpul procedurii estetice softul intuitiv analizeaza fototipul pielii; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai eficiente aparate in epilarea definitifa este Laserul Dioda – aparatul functioneaza pe principiul fototermolizei selective ce distruge complet nu doar firul de par, ci si radacina. O lumina laser emisa pe frecventa de 808 nm patrunde in radacina firului de par si cauterizeaza capilara care hraneste firul de par, oferind un tratament eficient cu rezultate garantate si fara efecte secundare. Un alt avantaj major al tehnologiei cu laser Dioda este faptul ca se poate face pe orice tip de ten, functionând cu succes chiar si pe ten foarte bronzat.

Aparatul are sistem de racire avansat Micro Channel care beneficiaza de cea mai noua tehnologie de raciere cu micro canale care minimalizeaza durerea. In timpul proceduri softul analizeaza fototipul.