Cartier 1 Mai , Strada Adrian Paunescu Nr 20

(langa Andre's Hotel) , 200355 ,Craiova, Romania

0351-808.707 / (+40)770-982.559 / (+40)739-452.355 

info@medlinkcenter.ro

https://www.facebook.com/MedlinkCenterCraiova/

https://medlinkcenter.wordpress.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Medicina interna 

    Medicina internă și conexiunile din profunzimea ei în cadrul clinicii medicale Medlink Center

 

 

    Medicina internă sau așa numita ,,Medicina generală” este o specialitate extrem de importantă care se ocupă cu evaluarea organelor interne și a anumitor sisteme, precum sistemul respirator, sistemul digestiv, sistemul cardiovascular, toate acestea putând afecta secundar alte organe și sisteme din corpul pacientului.

    Clinica Medlink Center vine în ajutorul dumneavoastră cu medici experimentați în domeniul medicinei interne pentru a vă putea oferi cele mai bune soluții în vederea diagnosticării, tratării și prevenirii afecțiunilor care pot împiedica funcționarea normală a unuia sau a mai multor organe interne.

 

      Medicii interniști  din clinica noastră au rolul de a evalua pacientul și de a gasi toate semnele și simptomele, precum și particularitățile care pot afecta anumite organe și astfel putând crea legături care să contureze un anumit diagnostic ce va fi tratat cu succes.

 

      Întrucât majoritatea afecțiunilor interne interactionează la nivelul organelor interne, medicul specializat în medicină internă are scopul de a îndruma pacientul și spre un consult supraspecializat, însă doar dacă  se impune. Un rol major pe care îl are mediul internist în clinica Medlink Center este acela de a realiza un plan bine definit, specific fiecărui pacient în vederea urmăririi unui tratament medicamentos pentru mai multe afecțiuni, astfel încât reacțiile adverse să fie evitate, confortul fizic și psihologic al pacienților noștri fiind tratat cu maximă importanță de medicii din clinica Medlink Center.

 

       Așa cum am precizat anterior medicina internă  se ocupă cu tratarea și diagnosticarea mai multor boli precum cele pulmonare, renale, gastro-intestinale, hepato-biliare, cardiovasculare, boli endocrine, de tub digestiv, de nutriție, cât și de metabolism. Astfel, majoritatea pacienților care prezintă una sau mai multe afecțiuni ale sistemelor sau organelor precizate mai sus sunt de cele mai multe ori îndrumați către medicul sprecialist de medicină internă.

        Secția de medicină internă din cadrul Clinicii Medlink Center este în strânsă legătură cu restul secțiilor medicale, iar în cazul apariției unor patologii diferite, medicul de medicină internă trimite pacientul la un medic specialist penumolog, gastroenterolog, cardiolog, nefrolog, reumatolog, hematolog, oncolog,etc

 

         Asadar, medicina internă este ramura care unește specializările din medicina, putând fi denumită și ADN-ul tuturor specialitatilor medicale.