Cartier 1 Mai , Strada Adrian Paunescu Nr 20

(langa Andre's Hotel) , 200355 ,Craiova, Romania

0351-808.707 / (+40)770-982.559 / (+40)739-452.355 

info@medlinkcenter.ro

https://www.facebook.com/MedlinkCenterCraiova/

https://medlinkcenter.wordpress.com

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

Plastica

 

 

 

 

Acid Hialuronic

 

         De sute de ani tineretea si frumusetea unei femei sunt considerate un standard de sezualitate, de aceea Medlink Center va ofera solutia unui tratament cu Acid Hialuronic pentru volumizarea si conturarea buzelor. Aceasta procedura va ofera un aspect natural al buzelor si un zambet plin de stralucire.

         Acidul hialuronic este un polizaharid propriu organismului nostru, care se gaseste in mod normal in mai multe tesuturi si are un rol deosebit de important, asigurand hidratarea pielii. Din pacate, functia acidului hialuronic in organism este limitata de varsta, iar cu trecerea anilor, producția acestuia se reduce si astfel apar ridurile. Industria estetica a venit rapid cu un raspuns la aceasta problema si a reprodus o copie fidela a moleculei de acid hialuronic. Astfel, prin injectarile cu acid hialuronic se rehidrateaza tesuturile, se umplu santurile nazolabiale si perioculare, se reduc cearcanele si se augmenteaza zone precum buzele, pometii sau mandibular.

Rezultatele  in urma procedurii cu acid hialuronic sunt cu adevarat spectaculoase deoarece pot fi observate imediat dupa procedura. Eficienta injectarilor cu acid hialuronic depinde, in primul rand, de tipul de substanta utilizata, de aceea Medlink Center foloseste produse de inalta calitate care permit obtinerea unor rezultate excelente fara riscuri. Varsta pacientului si zona tratata influenteaza de asemenea rezultatele conferite. Durata medie de remanenta fiind intre 8-10 luni.

In cadrul Centrului Medical Medlink sunt cei mai buni doctori internationali tineri si doctori cu foarte multa experienta castigata de-a lungul anilor care va vor oferi toata atentia de care aveti nevoie pentru a lua decizia corecta in obtinerea rezultatului ideal. 

   

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Cine poate beneficia de acest tratament? 

- Orice persoana care isi doreste buze mai mari de volum sau mai frumos conturate

- Persoanele cu buze subtiri, efilate

- Persoanele cu buze slab conturate

- Persoanele peste varsta de 40 de ani la care buzele incep sa se resoarba si sa devina tot mai subtiri

- Persoanele cu deformari postraumatice sau postexcizionale 

  

Nu orice injectare cu acid hialuronic inseamna  buze foarte mari. Acidul hialuronic se foloseste si pentru a pastra volumul buzelor, nu doar pentru a le mari in mod considerabil.

 Toxina Botulinica

 

Tratamentul cu botox este cea mai faimoasa procedura estetica nechirurgicala a momentului, simpla si foarte eficace, care poate sterge ridurile de expresie. Rezultatele sunt spectaculoase si se obtin intr-un timp extrem de rapid.

Toxina botulinică de tip A, cunoscută şi sub denumirea comercială de Botox, este o substanţă derivată a bacteriei Clostridium Botulinum. Când este injectată în muşchi, toxina botulinică are un efect local. Această blochează temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către muşchii din zona în care a fost injectată. Muşchii faciali se relaxează, iar mişcările de expresie nu mai scot în evidenţă ridurile.

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi în tratarea ridurilor fine cât şi a celor profunde. Se poate folosi în cazul persoanelor cu vârste cumprinse între 18 şi 65 de ani. Toxina botulinică blochează transmiterea impulsurilor nervoase către muşchii faciali din zona în care a fost injectată, reducand astfel temporar contracţiile muşchilor faciali ce cauzează producerea ridurilor.

S-a demonstrat că este un tratament eficient şi sigur care poate reduce ridurile de expresie, din această cauza devenind din ce în ce mai popular. Botoxul este o soluţie care a revoluţionat chirurgia estetică.

Botoxul se foloseste cu success pentru tratamente la femei, cat si la barbati.

  Terapia PRP  (vampir)

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot apela la acest tratament care, poate fi aplicat pe toate tipurile de piele şi constă în microinjecţii multiple a unui amestec cu propria plasmă a pacientului, obţinută prin recoltarea de sânge venos care, la rândul său este prelucrat în eprubete speciale. Plasma este injectată în piele prin mai multe înţepături, cu sau fără anestezie topică. Dacă este aplicată suficienă cremă anestezică, procedeul este nedureros, iar după injectare va apărea o inflamaţie locală care va induce apariţia de colagen nou.

 TIPURI DE AFECȚIUNI/BOLI SUNT TRATATE PRIN TERAPIA VAMPIRE?

Tratamentul PRP sau terapia vampir se adreseaza oricărei persoane care doreşte o rejuvenare facială reprezentată de reducerea pierderii de volum a feţei, linii fine sau mai profunde cât şi modificarea texturii pielii.

Zonele de interes pot fi :

Şanţ nasolabial, zona obrajilor si mandibulei pentru volum, regiunea periorbitala, laba de gasca-zona lateroorbitala, orice alt rid de la nivelul fetei, fata dorsala a mainilor pentru cresterea elasticitatii si fermitatii tegumentare, scalp pentru stoparea caderii parului;

Terapia se desfăşoară fără a fi necesară o anestezie specială, folosirea preparatelor anestezice locale find ideale în combaterea durerii locale. Injectarea preparatului PRP se realizeaza după toaleta locală minuţioasă şi dezinfecţia cu alcool sau clorhexidină.

Ulterior se recoltează sângele venos urmat de centrifugarea acestuia şi prepararea PRP-ului. Timpul scurs în obţinerea preparatului asigură acţiunea eficentă a anestezicului local, astfel terapia find aproape lipsită de orice durere.

 

Post terapie se poate aplica un gel de arnica pentru a limita eventualul edem postinjecţional şi posibil mici echimoze ce pot apăre la locul de injectare.

 

 

 

 

 

  Mezoterapia cu Dermapen

Dermapenul este un dispozitiv de forma unui stilou, cu microace de unica folosinta care oscileaza automat, perpendicular pe suprafata pielii, pentru a actiona la o anumita profunzime, controlata si adaptata zonei tratate, tipului de piele, patologiei adresate si rezultatelor dorite.

Mezoterapia cu Dermapen are un mecanism dublu de actiune -mecanic si chimic. Procedura consta in crearea de microcanale in piele, dincolo de epiderm, ceea ce permite stimularea celulelor dermice si activarea sintezei naturale a fibrelor de colagen si elastina, precum si regenerarea celulara accelerata.

Tratamentul este putin invaziv, nedureros, adaptat inclusiv tenurilor sensibile. Pentru inlaturarea oricarui disconfort se foloseste un produs cu efect anestezic, aplicat local cu aproximativ jumatate de ora inaintea procedurii propriu-zise. Spre deosebire de alte tehnici mai invazive, pentru Dermapen nu exista contraindicatii si nici efecte secundare.

Perioada de recuperare este minima - in medie 24 de ore - timp in care poate persista o usoara roseata a pielii. Se vor aplica produse calmante, cicatrizante si se poate folosi machiaj de acoperire.

Pentru a obtine rezultate de durata si a preveni recidivele, este insa obligatoriu si un tratament de intretinere adecvat, la domiciliu.

 

Indicatii :

Ridurile fine de expresie;

Cicatricile post-acneice;

Cicatricile chirurgicale;
Cicatricile post-arsuri;
Vergeturi;
Pete pigmentare;

Pori dilatati;

Ten neuniform, tern, sters, obosit, uscat;

   Sunt indicate intre 2 - 4 sedinte, in functie de problema tratata si severitatea ei, izolat sau complementar altor proceduri - microdermabraziune, peeling chimic, tratament medical local sau sistemic.